Jövőre jön a The Witcher 3: Wild Hunt és már tervasztalon van a Witcher 4, de nem csak ezekkel bővül Andrzej Sapkowski fantasyuniverzumának videojátékos ága. A CD Projekt RED bejelentett egy új játékot, a Fuero Games műhelyében készülő The Witcher Battle Arenát, egy free to play MOBA-t, amelyekkel a mobileszközöket (iOS, Android, Windows Phone és Windows tablet) célozzák meg.

A The Witcher Battle Arena teljesen ingyenes lesz, a fejlesztők szerint egyáltalán nem tartalmaz „fizess, hogy nyerj” elemeket, minden tartalom feloldható lesz pusztán a játékban nyújtott teljesítményünkkel. Lehetőségünk lesz szólista és csapat alapú kampányban részt venni, utóbbiban egyszerre hatan (3v3) vághatnak neki a kihívásoknak.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Ezek során olyan karakterek bőrébe bújhatunk, mint Geralt jóbarátja, Zoltan Chivay, a királygyilkos Letho, Henselt király ellenlábasa, Saskia, Philippa Eilhart varázslónő, az Operátor, vagy éppen a scoia'tael lázadó Iorveth, de a novellákból is visszaköszönnek szereplők, ilyen a driádok királynője, brokiloni Eithné, de akár a másik, szörnyebb oldalba is belekóstolhatunk, ha a Gólem karaktert választjuk. Természetesen minden karakter egyedi képességekkel és stílussal rendelkezik. Az összecsapások a Nilfgaardi Birodalom mélyén fekvő, híres Arénában zajlanak majd, ahol pénzt, dicsőséget és aranyat nyerhetnek a világ minden tájáról özönlő résztvevők -- ha élve kerülnek ki.

A The Witcher Battle Arenának még nincs megjelenési dátuma, de a CD Projekt RED még 2014 vége előtt szeretné kihozni.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!