Imádom Jack Thompson sületlenségeit, amik még akkor is meg mosolyogtatnak, ha rossz napom van, és annak ellenére, hogy kicsit nyűgösen keltem ma, még most is vigyorgok a Take-Two elnökének, Strauss Zelnicknek írt levelén, amiben az ex-ügyvéd azt állítja: Isten akarata volt, hogy a vállalat részvényei 26 dollárról kicsivel több mint 7 dollárra zuhantak.

„Ha még emlékszik, 2007. május 15-én pár órát beszélgettünk New Yorkban, ahol megemlítettem, hogy ha a Take-Two nem fejezi be, amit most csinál (felnőtteknek szóló játékokat reklámoz, és árusít kiskorúaknak), annak hatalmas ára lesz. Azóta a részvények 26 dollárról, 7 dollárra estek, és úgy gondolom, Isten akaratából a cég rossz döntései elkerülhetetlenné tették ezt a gazdasági helyzetet. A szentírás is ezt bizonyítja.”

„Jó barátja voltam a cégnek és részvényeseinek, egészen 2005 tavaszáig, mikor szerepeltem a 60 perc című műsorban, de ön úgy döntött, a cég ellenségeként állít be, és hogy ellehetetlenít, de most rendeződött a számla. Isten nincs lenyűgözve.”

„Az a kár, amit maga és az ügynökei okoztak, számomra megjósolható volt, hiszen Jézus azt mondta a tanítványainak: „Ha gyűlöl titeket a világ, tudjátok meg, hogy engem elébb gyűlölt ti nálatoknál.” De nincs semmi baj, hiszen Isten azt mondta: „Tudjuk pedig, hogy azoknak, a kik Istent szeretik, minden javokra van, mint a kik az ő végzése szerint hivatalosak.” Engem hív, és magát? Jézus azt mondja: „Ímé az ajtó előtt állok és zörgetek; ha valaki meghallja az én szómat és megnyitja az ajtót, bemegyek ahhoz és vele vacsorálok, és ő én velem.” Jézus, a zsidó messiás most is magát szólítja.”

„Arra kérem, bánja meg a cége bűneit, hiszen Isten ezt megjutalmazza majd. Shalom, Jack Thompson.”

Isten ma újra lecsapott, hiszen a Take-Two részvényei újabb három százalékot estek...