Néhány fordulóval ezelőtt megszavaztátok az alapszakasz felének legszebb pillanatát, amit végül biohazard és az iTHR nyert meg. Lassan pedig már ott tartunk, hogy az alapszakasz MVP-jét és a legszebb megmozdulást kereshetjük, hiszen ma este már a 11. forduló következik a Liga életében.

És nem is akármilyen 11. forduló előtt állunk, hiszen a mérkőzéscserék miatt, az utóbbi hetekben elmaradt Linkdown meccseket ma este pótolják be a csapatok. Ugyanúgy négy mérkőzés vár ránk a mai fordulóban, ezek közül három alkalommal is szerverre lép a Linkdown. Gyakorlatilag 1 db Bo1 helyett egy teljes Bo3-mat kell ma játszaniuk, csak éppen minden pályán más csapat ellen.

60bd1952b72d0fb.jpg

Az Illés Akadémia Spirit ellen kezdenek, a WiLD-dal szemben folytatják és végül a Lenovo Legion Honvéd lesz mai utolsó ellenfelük. Mindhárom meccs fontos számukra, de a leglényegesebb mégis csak a Honvéd elleni, feltéve ha Tishlerék nyerik az első kettőt. Papírforma alapján ennek meg kell lennie, a Linkdown számára pedig minden pont fontos, hiszen ők még harcban vannak a továbbjutásért. A WiLD, a Plague és a Spirit már kénytelen volt lemondani a rájátszásról, ez azonban nem jelenti azt, hogy félvállról vennék a meccseket. Egymás közötti helyezésükön még javíthatnak, így a Linkdownak ma mindhárom meccsre alaposan fel kell készülni.

A Honvéd elleni esetleg győzelem pedig igazi kincs lehet számukra, hiszen a BP5 és a BEE már biztosan továbbjutott, a Linkdownnak az iTHR és a Honvéd ellen kell leginkább bizonyítania. Hogy mindez hogyan sikerül, az ma este kiderül. Tartsatok velünk a ma esti fordulóban, szurkoljatok velünk együtt Magyarország legjobb CS:GO csapatainak!

csgo-masters-linkdown-01.jpg

Ráadásul ezen a héten is értékes nyereményekkel várunk benneteket. A Noblechairs EPIC székért folyamatosan ringbe lehet szállni, de ezen a héten egy Cooler Masters periféria csomag is gazdára talál.

A TippmixPro CS:GO Masters 11. fordulójának menetrendje:

  • 19:00 - LKD vs IAS
  • 20:00 - LKD vs WiLD
  • 21:00 - PLG vs iTHR
  • 22:00 - LLH vs LKD

tmpcsgogeneralbanner-v23.jpg