• Újabb kiegészítővel bővül a Titan Quest
  • Ezúttal Atlantisz elsüllyedt városa felé vesszük utunkat

Megdöbbentőnek is mondhatnánk, hogy egy 13 éves játék kiegészítőt kap, de a Titan Quest esetében a 2017-es Ragnarok után már nem nagyon lepődünk meg ezen. Az új csomag címe Atlantis, mely ugyancsak aligha meglepő módon a nevezetes mítoszbeli elsüllyedt városba kalauzol majd minket, akár hat játékos kooperatív módban is.

Ahogy az egy Diablo-klóntól akció szerepjátéktól elvárható, új tárgyak, új képességek is érkeznek, illetve régi helyszíneken is megfordulunk, de természetesen vadonatj pályákat is kapunk majd. Néhány apróbb módosítás mellett még egy végtelen játékmód (Tartarus) is vár ránk, ahol a hullámokban érkező, egyre erősödő csúnyaságokat kell a görög pokolban maradásra biztatni.

titan-quest-atlantis.png

És hogy mikor jelenik meg? Most azonnal! A Titan Quest: Atlantis tegnap este óta elérhető a Steam kínálatában, a GOG-ra elvileg a hétvégén érkezik, egy hétig tartó 10%-os kedvezménnyel most 13,5 euróért a tied lehet. Természetesen szükséges az alapjáték (esetünkben a Titan Quest Anniversary Edition) megléte a futtatáshoz.