• Június 27-én érkezik a The War Games ingyenes DLC
  • Egyebek mellett két új pályát fog tartalmazni
  • Titanfall 2 teszt

Bár a Titanfall egyik része sem robbantott a megjelenés napján kasszát, szép nagy és stabil játékos bázist épített ki az eddig kétrészes sorozat, amely jelenleg több mint 20 millió játékossal bír. Ez persze nem jelenti azt, hogy ennyit adtak el a Titanfall 1-2-ből, csupán annyit tesz, hogy ennyi fiókot regisztráltak.

Emellett a Respawn Entertainment és az EA bejelentették a hatodik ingyenes DLC-t, ami a The War Games címre hallgat. A június 27-én érkező csomagban két pálya lesz, az egyik a Live Fire játékmódhoz csatlakozik, ennek neve Traffic. A leírás alapján ez egy viharvert tesztpálya sok-sok fedezékkel és megannyi zuggal a mesterlövészeknek. A másik pálya a Titanfall első részéből ismert War Games lesz, amely egy afféle plázában és annak környékén játszódik szűk folyosókkal és nagy, nyitott garázsokkal.

A DLC-ben emellett lesz egy holo pilóta, Shadow Boxing, kapunk egy harmadik fegyver slotot is a pilótákhoz, valamint jön a Free Agents nevű új megjelenítő mód. Emellett lesznek egyensúlybeli módosítások, valamint hibajavítás is.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!