A Titanfall egy érdekes, a megszokottól eltérő multiplayer lövöldének ígérkezik, amiben óriási robotok, duplaugrások, illetve falon futás, ágyútöltelék NPC katonák és „csupán” 12 játékos várja az érdeklődőket, mindez különálló single-player sztori nélkül. A Respawn Entertainment alaposan felkavarta a formulát, ami a kommenteket olvasva a közönséget kissé bizonytalanná tette: sokan nem tudják hova tenni a játékot, s várnak valamiféle tesztre, hogy első kézből is megbizonyosodjanak a játék minőségéről.

Nos, lehetséges, hogy tényleg lesz bétatesztelés, ahogy azt a fejlesztők korábban megszellőztették: az All Games Beta csapata figyelmes lett arra, hogy az Originen, a játék adatlapjának fejlécében a következő felirat tűnt fel: „A béta már közelít, készülj a harcra!”

titanfall-origin-beta.jpg

A szöveg már eltűnt, s mind a Respawn, mind pedig az EA csöndben van az ügyben, de azért bízunk abban, hogy a márciusi megjelenés előtt lesz egy bétateszt, még ha csak egy rövidebb időre is. Elvégre miért csak az Xbox One tulajok érezzék jól magukat, akik jelenleg is nyüstölhetik a programot?