• Steamre is megjelent a Titanfall
  • Minden DLC-jével együtt

Mielőtt a Respawn megmutatta, hogy az EA égisze alatt is lehet jó Star Wars játékot készíteni, elhozták nekünk a robotos online lövöldét, a Titanfall-t, amiben egyszerre küzdhettünk gyalogosan, illetve az állig felfegyverzett harci mechek pilótafülkéjében. A 2014-ben megjelent játék egy folytatást is megélt Titanfall 2 címen, s ennek már volt egy meglepően ötletes, sztori központú kampánya is.

Ugyan egyik játék sem aratott akkora sikert, mint teszem azt egy Battlefront vagy Call of Duty, mind a szakma, mind a játékosok megszerették a programot. A Titanfall 2 ráadásul az egyik első olyan program volt, amit az EA a Steamre is átdobott, hosszú éveken át tartó Origin-exkluzivitás után. És, mit ad isten, a Valve rendszerében is népszerűvé vált.

Most pedig minden előjel nélkül az első rész is megjelent a Steamen, méghozzá a Deluxe Edition, ami az alapjátékon túl az Expedition, a Frontier's Edge és az IMC Rising DLC pakkokat is tartalmazza. A Titanfall-t ráadásul most 60 százalékos kedvezménnyel, mindössze 8 euróért lehet megvásárolni.