Mivel a 2024-es érettségivizsgák és a 2024-es tavaszi TippmixPro CS2 Masters zöme is májusban kapott helyet, úgy gondoltuk az idei média napot az érettségire építjük fel. A játékosoknak így matekból, történelemből és földrajzból kellett érettségizniük, persze olyan kérdésekkel, amik mind kapcsolódnak a Counter-Strike-hoz. A matek eredményeket itt láthatjátok, most pedig következzék a töri vizsga!

Ne feledjétek, hogy hétvégén jön a rájátszás! Sajnos a Heatwave csapatát kizárták a versenyből, helyüket a bullpeek alakulata vette át, akik a rájátszás első körében a BUHAWI csapatát fogadják, míg a másik ágon a Spirit Gaming és a DEAC összecsapása nyitja majd az ágrajzot. A rájátszás mindkét napja LAN-on lesz, Budapesten, az Infinity Esport Bárban, ahol várunk minden Counter-Strike szerelmest. A belépés természetesen ingyenes.

Akik pedig online követnék a meccseket, azok most a már megszokott twitch.tv/esport1tv mellett a twitch.tv/feketemiklos csatornán is láthatjátok majd a meccseket, Fekete Mikivel, az ország legerősebb gamerével watch partyzva!

cs2-esport1.jpg