GURU Extra PC GURU Címlapok PC GURU - 2011A borítón a Test Drive Unlimited 2 kapott helyet, amiről természetesen részletes és vaskos tesztet olvashattok majd, elsőként a PC Guruban. Az exkluzív írások sora ezzel persze még koránt sem ér véget, hiszen kimerítő bemutatót olvashattok a The Elder Scrolls ötödik részéről, a Skyrimről, és belopóztunk a Black Hole budapesti bázisára is, hogy minden lehetséges információt megtudjunk a honfitársaink keze alatt készülő Might and Magic: Heroes VI-ról. S ha mindez még nem lenne elég, akkor újabb infókat tudtunk meg a Portal 2-ről (főszerepben a kooperatív mód), bevizsgáltuk a Section 8 Prejudice névre hallgató folytatását, itt a Silent Hill: Downpour, ami talán végre visszaállítja a sorozat régi fényét, és a PS3 tulajok (remélhetőleg) örömére megosztjuk veletek a Killzone 3 kipróbálható verziójával kapcsolatban szerzett tapasztalatinkat is.

A tesztek között 18 játékról fogalmaztuk meg a véleményünket, közülük mindenképpen kiemelendő a már említett TDU2, a Dead Space második része, a legújabb szuperhősös MMOG, a DC Universe Online, de találkozhattok még (többek között) a King Arthur legújabb kiegészítőjével, szemügyre vettük az Oddworld játékokat egybegyűjtő Oddboxx-ot, és lesz még LittleBigPlanet 2 is, hogy az elmúlt időszak egyik legfélelmetesebb horrorjátékáról, az Amnesia: The Dark Descentről már ne is beszéljünk.

Test Drive Unlimited 2 JátékképekDead Space 2 JátékképekDC Universe Online Játékképek

PC Guru Extra rovatunkban hosszas értekezést olvashattok a játékok árcéduláin szereplő nagy számok okairól, ami remek apropót biztosított arra is, hogy elmerüljünk a játékipar kevésbé ismert részeiben. Ezen felül utánajártunk a videojátékokból készült filmek legérdekesebb adatainak, és egy meglepő összeállításban kigyűjtöttük az Activision elnökének, Bobby Koticknak "legértelmesebb" megnyilvánulásait, sőt, egy csomó olyan dolgot is megtudhattok az öreg Bobbyról, ami a hírekből általában nem szokott kiderülni. Mindezeken felül ott van a DVD-n még 50 ingyenes játék, többek között olyan címekkel, mint a Ghostbusters, a Battlezone, a Mechcommander, a FreeCiv, a Street Fighter 2, a Star Wars, a Hidden and Dangerous, vagy épp a Future Pinball.

Hardverrovatunkban előkerül a CPU-túlhajtás, és a mélyére nézünk a különböző okostelefonoknak, a márkáknak, az operációs rendszereknek, és kitérünk a legnépszerűbb mobilalkalmazásokra is. Továbbá szót ejtünk az új generációs integrált GPU-król is, és elidőzünk a manapság igencsak népszerű táblagépek között is. Teljes játékunk az Avencast: Rise of the Mage (telepíthető magyarítással), és természetesen ezúttal sem maradtok ESET-kód nélkül. Jó játékot, jó olvasást, jó szórakozást mindenkinek!


AKCIÓ! AKCIÓ! AKCIÓ! AKCIÓ! AKCIÓ! AKCIÓ! AKCIÓ!

I. AKCIÓ: Minden olvasónk, aki most az 576 Kbyte shopokban vásárolja meg a PC Guru 2011/03-as számát, ingyenesen kap a magazin mellé egy díszdobozos Codename: Panzers – Phase One játékot. Ha tehát az 576 Kbyte shopban vásárolsz, most két teljes játék birtokába jutsz: a PC Guruhoz csomagolt Avencast: Rise of the Mage-hez és a díszdobozos Panzershez. Az akció a készlet erejéig vagy visszavonásig érvényes.

II. AKCIÓ: Most minden Guruhoz (Budapesten, Pest, Fejér és Nógrád megyében) ajándékba adunk egy dobozos Sims3: Simteremtő DVD-t. A simses PC GURU-k változatlan áron kaphatóak. Az 576 Kbyte shopokban kapható újságok a Simteremtő DVD-t nem tartalmazzák. A bónusz DVD csak korlátozott példányszámban érhető el a Budapesten, Pest, Fejér és Nógrád megyében terjesztett újságok mellett. Kérjük szíves megértéseteket!