• Tény, hogy a játék bugos
  • És a frame-rate-et is dobálja
  • Főleg a nagyvárosokban
  • De Todd Howard szerint ez nem a játék hibája

A Bloomberg a Starfield rendes (mármint a tegnapi) megjelenését követően interjút készített Phil Spencerrel és Todd Howarddal, amelyben a gyenge PC-s optimalizálásról szóló panaszokról is kérdezték őket, de Howard csak annyit tudott mondani, hogy akinek frame-rate problémái vannak és úgy szaggat nála a játék, mint nagyanyánk nokedlit, az inkább fejlessze a gépét. Köszi, Todd! Ez tényleg hasznos tanács. Ed Ludlow feltette a kérdést, hogy miért nem lett rendesen optimalizálva a játék PC-re.

"Megtettük, nagyszerűen fut" – mondta Todd Howard, aki valószínűleg egy atomerőművön futtatta a Starfield-et. Phil Spencer eközben nevetett. "Ez egy next-gen PC-s játék, és mi tényleg szem előtt tartjuk a technológiát. Szóval lehet, hogy fejlesztened kell a PC-det ehhez a játékhoz, de rengeteg nagyszerű dolog van benne, és a rajongók fantasztikusan reagálnak ezekre." – tette hozzá Howard. Azt én is alá tudom írni, hogy a játék néha úgy dobja el a frame-rate-et, hogy rossz nézni, de ez főleg a nagyvárosokban tapasztalható. És nálad megfelelően fut a Starfield?

Figyelem! Szeptember 4-10. között a Don Pepe weboldalán a "pcguru20" kóddal 20% kedvezménnyel tudtok 26 cm-es pizzát rendelni, az "esport15" kóddal pedig 15% kedvezményt kaptok a 32 cm-es pizzákra.