• Már sokan vannak, akik eljutottak a Starfield végéig
  • Legalábbis, ami a fő történetszálat illeti
  • A TrueAchievements adatai szerint vannak, akik már az összes csillagrendszert meglátogatták
  • Holott hivatalosan még csak ma jelenik meg a játék

Piros betűs ünnep a mai, hiszen végre azok is belevethetik magukat a Starfield többszáz játékórát biztosító világába, akik nem zsákolták be a program prémium kiadását. Rengetegen vannak viszont, akik nem bírták kivárni a hivatalos megjelenést, így természetesen már a csapból is a Bethesda hosszú évekig készült sci-fi RPG-jéhez köthető videók, mémek (főleg ezek) és modok folynak, na meg persze néhány meghökkentőnek mondható teljesítmény, amit az elmúlt néhány napban sikerült elérnie a lelkes (és vélhetően időmilliomos) közönségnek.

Ami a leginkább megemelheti a szemöldököt, hogy a TrueAchievements adatai alapján már több mint 1600-an (mire ez a hír kimegy, talán sokkal többen) megszerezték a One Giant Leap nevezetű teljesítményt, ami a főküldetés teljesítése után érkezik, tehát már rengetegen látták a történet epilógusát. Szintén elképesztő, hogy közel 80 felhasználónak sikerült eddig meglátogatni az összes létező csillagrendszert (talán mondanunk sem kell, hogy van belőlük néhány), 163 (szintén emelkedhetett a szám) kalandor pedig már a 100-as szintet is elérte, ami nem egy könnyű mutatvány. További érdekesség, hogy csaknem 34 000-en építettek minimum egy "házikót", 64 felfedező pedig legalább 100 planétán hagyta már ott a lábnyomát. Ezek a számok hamarosan drasztikus emelkedésnek indulnak majd, de már a korai hozzáférésű időszak is jól jelzi, hogy hiába a negatív hangok és a Bethesda iránti (többségében alaptalan) ellenszenv, a Starfield bizony még a konkurencia ellenére is az ősz (és egyben az év) egyik legnagyobb dobása lesz. Levezetés gyanánt pedig íme egy videó arról, hogy valaki húszezer (!) burgonyát raktározott el az űrhajója egyik kabinjában, így szemléltetve a játék alatt dolgozó fizikai motor képességeit:

Figyelem! Szeptember 4-10. között a Don Pepe weboldalán a "pcguru20" kóddal 20% kedvezménnyel tudtok 26 cm-es pizzát rendelni, az "esport15" kóddal pedig 15% kedvezményt kaptok a 32 cm-es pizzákra.