• Továbbra is nagyüzemben készülnek a modok a holnap megjelenő Starfieldhez
  • Vannak köztük egészen hasznosak
  • Ám többségében inkább a poénokra gyúrnak rá az alkotók
  • Valaki például Phil Spencert varázsolta a zseblámpa fényére

Holnap végre azok is belekezdhetnek a Starfield világának felfedezésébe, akik nem a prémium kiadást dobták a kosárba, a Bethesda pedig jó előre felkészülhet néhány komolyabb rekordra, hiszen már a korai hozzáférés időszakában is rendkívül szép számokat produkált a játék. Steamen például közel 250 000 volt a csúcs az egyidejű játékosszám terén, holott a Valve kliensében csak abban az esetben lehetett előbb belekezdeni a kalandba, ha a 100 dollárt kóstáló Premium Edition landolt a virtuális könyvtárban. Szerencsére már a türelmesebb felhasználóknak is csak néhány órát kell kibírniuk, ráadásul örülhetnek, mivel mostanra számos mod érkezett a sci-fi RPG-hez, így ha valaki szeretné, már a kezdéskor feldobhatja az élményt – például némi meztelenkedéssel. Aki viszont családbarát módosításra vágyik, annak sem kell messzire mennie, hiszen akár az Xbox vezetőjét, a mindig optimista Phil Spencert is a játékba varázsolhatja, hogy ő mutassa az utat a sötétségben.

phil.jpg

Bizony, jól olvastátok. Ahogy az a mellékelt képen is látható, Maquinaremos INNEN letölthető modja csupán annyit csinál, hogy a legendás fejlesztő nyugalmat sugárzó arcát varázsolja a zseblámánk fényére, így szó szerint ő lehet a támaszunk, miközben felfedezzük a játék gyéren megvilágított kazamatáit. Ahogy azt mondani szokás, az egyszerűség néha gyönyörködtet, mert hiába nem egy komplex alkotásról beszélünk, vélhetően így is sok embernek fog majd mosolyt csalni az arcára ez a mindössze 1,1 MB-os szösszenet. Abba pedig bele sem merünk gondolni, hogy milyen csodák várnak ránk néhány hónap múlva – pláne, hogy egy Bethesda címről beszélünk, tehát konzolon is elérhető lesz a modtámogatás.

Figyelem! Szeptember 4-10. között a Don Pepe weboldalán a "pcguru20" kóddal 20% kedvezménnyel tudtok 26 cm-es pizzát rendelni, az "esport15" kóddal pedig 15% kedvezményt kaptok a 32 cm-es pizzákra.