A reboot fejlesztője, a Crystal Dynamics megerősítette, hogy készül a következő Tomb Raider-film, méghozzá az ő közreműködésükkel. A Variety cikke szerint a GK Films dolgozik a projekten, a CD feje, Darrell Gallagher pedig leszögezte, hogy a régi, Angelina Jolie-féle Tomb Raider-mozik folytatásáról hallani sem akarnak.

"A GK films azon új nézőpont alapján dolgozik, amit mi adunk nekik. Jó partneri viszonyt ápolunk, ugyanazon a lencsén át látjuk a munka kihívásait. Mind a GK Filmsnek, mind pedig nekünk fontos, hogy a franchise koherens irányba haladjon. Egyikünk sem akarja látni a régi Tomb Raider-filmek folytatását."

Sajnos ennyi az összes hivatalos információ, többet nem árult el egyik közreműködő cég sem. Az viszont bíztató, hogy a GK Films keze van a dologban, hisz a vállalkozás olyan alkotásokat tett az asztalra, mint a remake-ként is zseniális Tégla, vagy a Rango című animációs film.

Az adatlapunkon szereplő új Tomb Raider egyébként pont ma jelent meg hivatalosan PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra -- alant egy magyar felirattal ellátott kedvcsinálót láthattok belőle, hat oldalas tesztünket pedig a március 14-én megjelenő PC Guruban olvashatjátok.