Idén is zajlik a Steam szezonális akcióhulláma, melynek keretében most egy minijátékan való részvétellel bejelentkezhetünk pár játék megnyerésére is. De ha nincs szerencséd, akkor is jobbnál jobb leárazásokkal vár az áruház, figyelmetekbe ajánlunk pár akciót, melyeket kár lenne kihagyni.

Hellblade: Senua's Sacrifice

A Hellblade: Senua's Sacrifice talán nem mindenkinek való, de akinek van affinitása a kicsit elvont, rejtett jelentéssel és komoly mondanivalóval rendelkező játékokhoz, annak mindenképp. Hibái és relatív rövidsége ellenére is erősen javasolt választás, mert gyenge pontjait remekül ellensúlyozzák a kiváló technikai megoldások és a narratíva. Az amúgy is nyomott áron kapható játék most egy közepes, 40%-os akció keretében 18 euróért bezsákolható.

Middle-earth: Shadow of War

A Middle-earth: Shadow of War most már fölösleges mikrotranzakciók nélkül élvezhető, ha az első rész tetszett, a második is fog. Az alapjáték most 60%-os leárazással mindössze 20 euró ellenében landolhat a könyvtáradban, de kiegészítők nélkül is teljesen élvezhető. A nyílt világú játékok és az Arkham-féle harcrendszer képzeletbeli tortáján már csak hab a nemezis-rendszer, egyértelműen érdemes befietni a mordori túrára másodjára is.

Valve Complete Pack

Ha kimaradt volna az életedből valamelyik Valve-játék, akkor most egy csomagban bezsákolhatod az összeset, ha a harmadik részekre hiába is várunk. Az ajánlat további előnye, hogy ha valamelyik már megvan, akkor ahelyett további százalékokkal csökken az amúgy is brutálisan alacsony ár, a játékok darabjáért átlagosan alig több, mint egy eurót kell leszurkolni.

Dark Souls 3

A Dark Souls 3 megkapta eddigi legmélyebb leárazását, és ha valami rejtélyes oknál fogva kimaradtál volna eddig a játékból, akkor most itt a ragyogó alkalom, hogy egy mély leárazás keretében (a kiegészítőkkel együtt ugyan kicsit feljebb júszik az ár, de kóstolónak ennyiért már megéri), mindössze 15 euróért megkínozd magad. No, nem anniyra, mint az előző két résszel, de kihívás még így is akad bőven a játékban, mellyel a Dark Souls-trilógia a végéhez ért.

Prey

A Prey az emúlt év egyik legjobban sikerült játéka, mely ugyan teljességgel szakít az eredetivel, mégis egy olyan utazásra invitál minket a Transtar űrbázisára, melyet nem fogunk egykönnyen elfelejteni. A most már amúgy is nyomott áron kapható játék egy újabb kellemes leárazással együtt szinte bagóért mindenképpen elsőrangú választás, csak ne FPS-re számítsunk.

Igyekeztünk a lehető legszélesebb skálán válogatni a játékok közül, de helyszűke miatt most csak ennyire futotta. Ne féljetek megosztani velünk és a többi olvasóval a szerintetek kihagyhatatlan ajánlatokat a kommentszekcióban!