Rég volt már toplistánk, de a minapi Bayonetta-crossover belengetése megihletett bennünket, így összeszedtünk pár karaktert, akiket szívesen látnánk vendégszerepelni a Mortal Kombat 11 felhozatalában. Hogy azért reális esélye is legyen annak, hogy legalább egy bejön közülük, az eddigi részek vendégszereplőit figyelembe véve a Warner Pictures és az égiszük alá tartozó New Line Cinema irányvonalon mozogtunk, és a szuperhősöket kihagytuk a számításból - arra ugye ott az Injustice és egy bizonyos felemásra sikeredett korábbi crossover. Nem, B@szont Bozont nem lesz köztük.

Max ‘Mad’ Rockatansky

Egy másik személyes kedvenc, ‘Mad’ Max Rockatansky talán kevésbé passzol az MK sorozathoz és jóval földhözragadtabb karakter, mint a Mortal Kombat bármelyik harcosa, vagy a most felsorolásra kerülő potenciális vendégszereplők bármelyike. De mégiscsak egy kívánságlistát olvastok, szóval belefér (szerintem baromi jó film volt a Fury Road). Sörétespuskája és kése nagy barátja, aminek hasznát is vehetné, csak az Interceptort nem tudjuk, hogyan lehetne behozni a képbe.

mad-max-fury-road-mk11.jpg

Penge

A félig vámpír, félig ember Penge a filmek során megmutatta, hogy közelharcban és fegyverekkel egyaránt veszélyes ellenfél. Könnyedén el tudnánk képzelni a Fénybenjárót a Föld megmentéséért vívott harcban a jófiúk oldalán. Jogi szempontból kicsit kuszább a helyzet: ugyan a Warner csoport tulajdona a film, a képregényváltozat a Marvel gondozásában jelent meg, először 1973-ban. De a remény hal meg utoljára, ugye...

blade-mk11.jpeg

Ash a Gonosz halottból

Az Evil Dead legutóbb sorozatként feltámadt nagypofájú, bunkó és macsó hőse relatíve aktuális választás lenne (igaz, a sorozat nem a Warner égisze alatt készült). Keze helyére applikált láncfűrészével pedig elég őrült ahhoz, hogy passzoljon a játékba. Arról nem is beszélve, hogy ugyan nem horror-gonosz, de legalább akkora ikon, mint Bőrpofa vagy éppen Jason, akik már megkapták a maguk rivaldafényét.

ash-mk11.jpg

Spawn

Már vagy harmadjára merül fel a Todd McFarlane alkotta karakter a pletykák tengerében - a legvalószínűbb, hogy ezúttal is kacsa, vagy legföljebb arról lehet szó, hogy a McFarlane Toys (ahogy arról híresztelések is szólnak) Mortal Kombat-figurákat fog gyártani. Mi ettől függetlenül reménykedünk benne, hogy a pokolból szabadult Al Simmons végre-valahára feltűnik a játszható karakterek között, egy embert már biztos nagyon boldoggá tennének, ha végre felmelegítenék az antihőst.

spawn-mk11.jpeg

T-800/T-1000 Terminator

És ha már aktualitásról esett szó, a Terminator-sorozat sokadik részének apropóján (melyet egyébként részben nálunk forgatnak) akár egy T-800 vagy T-1000 modellt is bevarrhatnának a listára. Ha már úgyis az időutazás körül forog a Mortal Kombat 11 sztorija, akkor meg aztán pláne előfordulhat, hogy a Skynet és a Lázadók babrálásának köszönhetően egy-két modell mellément és a Netherworldön kötött ki.

t-800-mk11.jpg

A "futottak még" kategóriában megemlítenénk a démonvadász Constantine-t, illetve Hatvanwattos Neont Neót is a Mátrixból, de főleg a ti szereplőitekre vagyunk kíváncsiak!