• Bemutatkozott a Tormented Souls
  • Ez egy túlélő-horror, mely a régi klasszikusokból merít
  • 2021-ben érkezik PC, PS4, Xbox One és Switch platformokra

Mostanában egyre több túlélő-horror próbálja megidézni a műfaj régi klasszikusait, a PQube által frissen bejelentett játék, a Tormented Souls pedig tényleg olyan, mintha a 90-es évek végéről csöppent volna közénk, hiszen bevallottan olyan alapkövekre épít, mint a Resident Evil, a Silent Hill vagy az Alone in the Dark.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

A történet főhőse Caroline Walker, aki eltűnt ikerlányok után kutatva utazik Winterlake-be, az egyik este azonban meztelenül, egy fürdőkádban feküdve, valamiféle fura gépre kötve tér magához, egy kórházzá alakított kúriában találva magát, ahol egy furcsa tükördimenziót is felfedez. Kezdetét veszi tehát a rémálom és a túlélés, a jól megszokott fejtörőkkel, itemmenedzseléssel és perce kicentizett harcokkal, megtartva a klasszikusok jellegzetességeit, csak éppen javított irányítással és dinamikusabb kamerával.

A Dual Effect és a Abstract Digital Works fejlesztésében készülő Tormented Souls valamikor 2021 folyamán érkezik PC, PS4, Xbox One és Switch platformokra. Az első képeket a galériában, az első trailert pedig odalent tekinthetitek meg.