Tavaly derült ki, hogy Kodzsima Hideo és Guillermo del Toro közös projektje, az igencsak ígéretesnek tűnő Silent Hills végül nem valósulhat meg, csupáncsak egy játszható teasert, azaz egy P.T.-t (playable teaser) kaptunk. Ez a rövid szösszenet ugyan valószínűleg köszönő viszonyban sem lett volna a kész Silent Hillsszel, a rajongókat mégis magával ragadta. Ám ez is hiábavalónak tűnt, mert ma már ezzel sem vigasztalódhatnak, hiszen a PlayStation piacteréről eltávolították a P.T.-t.

De aztán jött az Allison Road, ami kiköpött mása volt a P.T.-nek/Silent Hillsnek. Itt is egy elhagyatott házból kellett kijutni, a családunkat felkutatni, és persze, az ádáz rémeket túlélni. És októberben még mindenki azt mondta, hogy biztosan elkészül a játék, hiszen a Worms-sorozatot jegyző Team17 felkarolta a projektet.

Hogy mi történt azóta, nem tudjuk, de az biztos, hogy nem fog elkészülni az Alllison Road. Erről a fejlesztőcsapat, a Lillith Ltd. adott hírt Twitteren. Részletekbe most nem bocsátkoztak, de a tweet szerint pár napon belül azokra is számíthatunk.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!