• Ingyenes frissítésként érkezik Gotrek és Felix
  • Mindenki számára október 17-én

Akik picit is ismerik a Warhammer fantasy univerzumát, azok minden bizonnyal találkoztak már a helyi dinamikus duóval, a párossal mely párját ritkítja: Gotrek Gurnissonnal, aki bár harcban szeretne dicső mód meghalni, mégsem tud (miközben démonoktól sárkányokig kábé mindennel végzett már), és Felix Jaegerrel, aki lejegyezni hivatott a törp tetteit halála előtt, de azért néha beszáll a csetepatéba. Számos könyv dolgozza fel kalandjaikat, és nemsokára feltűnnek a Total War: Warhammer 2-ben is.

Ráadásul nem is akárhogy, hiszen irányítható karakterek lesznek: játékbeli funkciójukat tekintve Gotrek hadúr (lord), Felix pedig hős (hero), akik önmagukban kitesznek egy sereget, de azért toborozhatunk melléjük katonákat is. Már amikor feltűnnek a térképen, és ameddig a szolgálatunkban maradnak (20 kör). Ja és nyilvánvaló okok miatt persze csak a Birodalom, Bretonnia és Törp (Dwarf) népek irányítása alatt találkozhatunk velük.

gotrek-felix-total-war-warhammer-2.jpg

A játékhoz nem sokkal a The Hunter and the Beast érkezése után, e hó 20-án csatlakoznak, amennyiben a Games Workshop magazinjának, a White Dwarfnak a szeptemberi számát beszerzed. Amúgy október 17-ig kell várni rájuk - de akkor mindenki ingyen hozzáadhatja őket a játékhoz.