• Újabb Lord Packot kap a Total War: Warhammer 2
  • A Birodalom is játszható frakcióként csatlakozik

A Total War: Warhammer 2 legutóbbi kiegészítője, a The Prophet and The Warlock trailere is filmes utalásokkal volt tömve. Akkor Skaven feltaláló, Ikit Claw és a Lizardmen próféta, Tehenhauin összecsapása került a középpontba gyakorlatilag egy újraforgatott jelenettel a Predatorból. Most is kapunk egy “kis” filmes utalást rögtön az elején, de először próbáljátok meg kitalálni (nem lesz nehéz)...

Bizony, most a Jurassic Park ikonikus T-Rexes üldözését láthattuk Warhammer kivitelben. A középpontban ezúttal az emberek és a gyíknépség állnak, előbbiek pedig játszhatóak is lesznek a Vortex kampányban. Két új legendás hadvezérünk, Nakai és Markus Wulfhart egyedi játékmechanikákkal, fejenként két új egységgel érkeznek Lustria dzsungeleibe, szeptember 12-én.

total-war-warhammer-ubersreik-4.jpg

Persze az ingyenes tartalmi frissítések sem maradnak el, mindenki kap egy legendás hadurat a szintén gyíkember Gor-Rok képében. Valamint a Mortal Empires is alapos ráncfelvarráson esik át, most a Birodalomhoz érkezik frissítés, hogy játékmechanikái felérjenek a Warhammer 2 által felállított szinttel. Részleteket később árulnak majd el, de ami biztos, hogy új hadszínterek érkeznek, új régiókat és városokat préselnek be a térképre, köztük Balthasar Gelt is új helyre költözik, saját frakcióval.