• Trailert kapott a Total War: Warhammer 2 következő DLC-je, a The Prophet & The Warlock
  • A kiegészítő április 17-én jelenik meg 

Le sem tagadhatja a Total War: Warhammer 2 soron következő DLC-je, a The Prophet & The Warlock, hogy honnan vette a trailerhez az ötletet: másfél percig nem sikerült eldönteni, hogy akkor most melyik patkány lesz Schwarzenegger. Aztán egy kicsit magasabb fokozatba kapcsol a videó, és a szemfülesek minden újdonságot kiszúrhatnak a hátralevő idő alatt.

Egy Lord Packról lévén szó, a Lizardmen és Skaven ellentétre építve két új legendás hadvezért (Tehenhauin és Ikit Claw) kapunk, két új “sima” hadvezér típussal, melléjük pedig egy egész sor új egység is dukál. No meg egy igazán Skaven-hű tömegpusztító fegyver, a Doomrocket. A fizetős tartalmon felül ingyenes frissítés is érkezik, Bretonnia alapos ráncfelvarrást kap immáron másodszor, illetve a Skaven is megkapja a föld alatt húzódó birodalmára (Under-Empire) épülő játékmechanikát, és ha minden igaz, még egy legendás hadvezér is érkezik a Lizardmen soraiba.

prophet-and-warlock.jpg

A történelmi Total War rajongóknak még egy kicsit várnia kell, mert az időközben csúszó Total War: Three Kingdoms megjelenéséig még bő egy hónap van hátra, de érkezik még egy újabb Total War Saga játék is valamikor a jövőben. A kérdés már csak az, hogy a Total War: Warhammer 3 előtt, avagy után, illetve, hogy érkezik-e még DLC a jelen felvonáshoz.