• Ingyenes DLC-t kap a Total War: Warhammer 2
  • November 8-án, a fizetős DLC-vel együtt érkezik

A Total War: Warhammer sorozat számos, egyre jobb minőségű DLC-vel büszkélkedhet, melyek mindegyike mellé ingyenes tartalmi frissítés is járt. Nincs ez másként a Total War: Warhammer 2 soron következő DLC-jével, a Curse of the Vampire Coasttal kapcsolatban sem, melynek tartalmáról korábban már hírt adtunk.

Az új nép mellett az első játékból már ismert Vampire Counts is vérfrissítést kap, bemutatkozik az új Bloodlines, mely egy új „valutát”, a Blood Kiss-t vezeti be, amit különféle tevékenységekért kapunk majd. A kiosztott csókokért cserébe pedig az öt nagy vérvonal nagyjait támaszthatjuk fel, ami új hősöket, és egész frakcióra vonatkozó bónuszokat jelent majd. Továbbá egyik hősük, Heinrich Kemmler is új helyre költözik, és kicsit relevánsabbá teszik mind a Grand Campaign, mind a Mortal Empires során.

Ezen felül megérkezik Lokhir Fellheart, aki a Sötét Elfek sorait erősíti, egyedi játékmechanikákkal és – jelenlétén túl – egy roppant menő sisakkal. Lokhir nem része a frissítésnek, külön letöltésre lesz szükség, de az előzőkhöz hasonlóan ingyenes.

lokhirfellheartbattle.png