A 2K Games a minap nyilvánosságra hozott egy, a BioShock: The Collectionhöz tartozó előzetest, amely nagyrészt az első BioShockra koncentrál. Amint az alant található videó képsoraiból is látszik, a 2007-es kultuszjáték a valaha volt legjobb formájában van, és élvezi. Ugyan a 2K Games nem kötötte az orrunkra, hogy a lenti anyagot melyik platform verziójából hasították ki, a kiadó váltig állítja, a BioShock: The Collection összes része 1080p-n fog futni, és „egészen 60 FPS-ig” ugorhat a teljesítmény! Hisszük, ha látjuk!

A BioShock: The Collection egyébiránt tartalmazni fogja a BioShock, a BioShock 2 és BioShock: Infinite felújított változatát, így elképzelhető, hogy későbbi videók az utóbbi két cím változtatásaira fognak fókuszálni. A csomag része lesz továbbá az összes single player DLC, csak úgy, mint egy videó sorozat, amelyben Ken Levine direktor és Shawn Robertson művészeti vezető beszél majd a játékok létrejöttéről.

Ahogy azt már korábban bejelentették, a BioShock és a BioShock 2 fel lesz újítva PS4-en, Xbox One-on és PC-n is, míg az Infinite csupán a konzolokra kap remastered verziót. A PC-s csomagban az eredeti és sértetlen BioShock: Infinite kap majd helyet, amely ugye azonos a jelenleg is elérhető PC-s változattal. Ennek oka mindössze az, hogy a játék abszolút nem csúnyult az elmúlt három évben.

Öröm az ürömben, hogy a PC tulajok ingyen megszerezhetik a BioShock: The Collection-t, abban az esetben, ha már rendelkeznek az első két játékkal és/vagy a BioShock 2 Minerva’s Den DLC-vel Steam-en. Ebben az esetben ingyenessé válnak a felújított verziók.

A gyűjtői csomag szeptember 13-án érkezik az összes platformra. A BioShock: The Collection tető alá hozásáért leginkább a Blind Squirrel Games-t illeti hála. A srácok már korábban is dolgoztak az Irrational Gamessel, pont az Infinite-on, most pedig a teljes sorozatot öltöztetik új köntösbe. 

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!