• Megjelent a Troll and I, itt a launch trailer
  • A trollkodás most először csapatmunka

A skandináv mitológia hírhedt misztikus lényeire építkező Troll and I nem rossz és gonosz szereplőként mutatja be a trollokat, illetve azt az egyet, akivel találkozik Otto, a főhős. Ő Troll a troll, aki roppant mód zokon veszi, hogy be akarják fogni és aztán kiállításon mutogassák, ráadásul az erre tett kísérlet balul sül el. Ennek következményeképp megnyílik egy átjáró és nem evilági lények kezdik elárasztani a környéket, a mi dolgunk pedig a túlélésen kívül az elkerülhetetlennek látszó világvége megakadályozása lesz.

A Maximum Games akció-kalandjátéka során mindkét szereplőt irányításunk alá vonhatjuk, akár egyedül, akár párban, osztott képernyőn. A csapatmunka fontos szerephez jut, mind a harcok, mind a fejtörők leküzdésében, melyekben hol Otto mozgékonyságára és találékonyságára, hol Troll termetére és nyers erejére kell majd támaszkodnunk.

A játék a minap jelent meg, PC, PS4 és Xbox One platformokon, terv szerint egyszer Nintendo Switchre is elkészülhet majd, ennek idejét azonban még a fejlesztők sem tudják pontosan. Addig is itt a launch trailer, mellyel a fejlesztők meghoznák a kedvünket egy jó kis trollkodáshoz.