• 2022. április 1-én debütál a Morbius
  • A főhős beteg orvos, aki a gyógyír után kutatva véletlenül vámpírrá változik
  • Főszerepben Jared Leto és a Keselyű szerepében Michael Keaton

A legtöbb film tévés hirdetései jellemzően a fő előzetes látványosabb pillanatait ismételgető rövid montázsok. A Morbius német ajánlói viszont kicsit többet engednek láttatni a címszereplő személyiségéből. Könnyű dolga lehet persze a trailer vágónak, hiszen a Marvel ezúttal Venomhoz hasonló kétarcú, ambivalens figurát varázsol a vászonra. A főhőst a történet kezdetén egyszerű orvosként ismerjük meg, aki betegségére keres gyógyírt, kísérleteinek folyományaként azonban – szándékai ellenére – vámpírrá változik.

A kettős identitású Morbius sötét oldalát egy jelenetrészletben már láthattuk, a magyar előzetesből viszont kiderült az is, hogy a Jared Leto alakította képregényhős mindent elkövet, hogy visszafogja agresszióját és inkább hivatásának eleget téve segítsen a gyengélkedőknek.

Kizárólag a sokadjára elhalasztott mozibemutató miatt kesereghetnek a rajongók: a jelenlegi tervek szerint 2022. április 1-jén debütál a film. Leto mellett Michael Keaton és Adria Arjona alakítják a főszereplőket. Ti várjátok már a premiert?

mv5bowi5zmiymmqtywqxzc00yme1ltlmn2qtmtkyn2fhyjhlowzhxkeyxkfqcgdeqxvyndqxnjcxnqv1.jpg
(A kép forrása: IMDB)

A NEGYEDIK FÁZIS FILMJEI

Az univerzumon kívül készül a Morbius.