• Jövő júniusban debütálhat a Loki 2. évadja a Disney+ műsorán
  • Loki a különböző idősíkokat felügyelő TVA fogságába került a nyitószezonban
  • Justin Benson és Aaron Moorhead (Alkonyzóna, Holdlovag) rendezhetik a 2. évadot

Eddig nagy sikerrel szerepelnek a Disney+ élőszereplős Marvel sorozatai. A Sólyom és a Tél Katonáját eredendően több évados szériának szánták, a WandaVízió kapcsán spin-offot emlegetnek, míg a Loki kapott még egy évadot. A MCU fő csapásirányát nem befolyásolja a produkció, ugyanis a cselekmény a Végjáték eseményei előtt játszódik, amikor a címszereplő a különböző idősíkokat felügyelő TVA fogságába kerül.

disney-plus-loki-original-series.jpg
(A kép forrása: Hitech Glitz)

Az IMDB információi szerint 2023. június 14-én debütál majd a második szezon, a Deadline friss értesülése szerint pedig a Marvel a Justin Benson-Aaron Moorhead rendezőpárost szemelte ki a munkálatok élére. Hivatalos megerősítés nem érkezett az Alkonyzóna és A 81-es számú archívum készítőinek szerződtetéséről. Érdekesség, hogy Benson és Moorhead vezetésével készül a Holdlovag sorozat is.

justin-benson-aaron-moorhead.jpg
(A kép forrása: The Independent)

A folytatásban természetesen visszatér a főhőst alakító Tom Hiddleston, a Mobius ügynök szerepében tündöklő Owen Wilson és a Ravonna Renslayert megformáló Gugu Mbatha-Raw. A forgatókönyvet továbbra is Michael Waldron jegyzi, a Marvelnek a stábból távozó Kate Herron direktort kell pótolnia.