Holnap új skin válik letölthetővé a Batman: Arkham Cityhez. A Batman Inc. Batsuit ruha PC-re a Games for Windows Marketplace-ről, Xbox 360-ra az Xbox Live-ról, PS3-ra pedig a PSN-ről lesz beszerezhető, méghozzá ingyen. Köszönjük Rocksteady, igazán figyelmes vagy így karácsony környékén! A fejlesztők egyébként ezzel a gesztussal szeretnének köszönetet mondani a játékosoknak.

Új Batman kosztüm karácsonyra

"Fantasztikus megjelenésünk volt az Arkham Cityvel és szerettük volna megköszönni a támogatást, ami a rajongóktól a játék megjelenése előtt és után is kaptunk." -- olvasható az Arkham City készítését irányító Sefton Hill közleményében.

Ez viszont még nem minden, a fejlesztők nyilvánosságra hoztak egy kódot, amivel az előtt is kipróbálhatjuk az alternatív skineket, hogy végigvittük volna a játékot:

bal, bal, le, le, bal, bal, jobb, föl, föl, le

A cheatet a menüben kell aktiválni, miután kiválasztottuk a kívánt mentést. A működését egy hangjelzés adja majd tudtunkra. Jó szórakozást!

UPDATE: Nem csak egy ingyenes skin, de egy új DLC is érkezett a Batman: Arkham Cityhez, amiben többek között a Batcave Challenge Map is helyet kapott. Bate le is töltötte az új kiegészítőt, és rögzített egy videót az új pályáról. Figyelem, a videóban Batman már az új, ingyenesen letölthető kosztümöt viseli!



UPDATE 2.0: Mivel felmerült a kommentek között, hogy mi a különbség az eredeti és az ingyenesen letölthető skin között, így készítettünk egy videót, amiben megmutatjuk az elérhető kosztümök nagy részét. Az első a sorban az alap Batmangúnya, az utolsó pedig az ingyenesen beszerezhető skin. Természetesen a többit is meg lehet vásárolni, méghozzá külön DLC formájában.