• A film története szerint a vízitúrákat szervező hajóskapitány életében hirtelen feltűnik ex-felesége és arra kéri, hogy egy túrán lökje a tengerbe az őt és közös gyereküket bántalmazó új férjét
  • McConaughey és Hathaway mellett Jason Clarke, Djimon Hounsou, Jeremy Strong és Diane Lane is feltűnik a vásznon

Október elején érkezett meg a Vihar előtt (Serenity) első, hátborzongatóan nyomasztó előzetese. A kifejezetten sötét tónusú film története szerint a magányos főhős (Matthew McConaughey), aki egy nyaralószigeten szervez vízitúrákat, hirtelen ex-feleségébe (Anne Hathaway) botlik. A nő azt állítja, hogy őt és közös fiukat is bántalmazza új férje, ezért felbérli a férfit, hogy egy vízitúra alkalmával lökje a tengerbe erőszakos párját.

edhsfdgjadfh.jpg

Az eleve izgalmas alapszituáció feszültsége azonban tovább emelkedik, a főhős ugyanis elkezd gyanakodni ex-feleségére és barátai furcsa viselkedésére. A sztárparádét ígérő film (a főszereplők mellett feltűnik Jason Clarke, Djimon Hounsou, Jeremy Strong és Diane Lane is) a kilencvenes évek erotikus thrillereit idézi, és új trailere alapján kijelenthetjük, hogy a Vihar előtt 2019 egyik legjobban várt mozija. A rendezői székben Steve Knight (Birmingham bandája; Tabu) ül, a magyar premierre január 31-én kerül sor.