• Az előzményfilm az 1900-as évek elején, a titkosszolgálat születésének idején játszódik
  • Főszerepben Ralph Fiennes, Gemma Arteton, Matthew Goode, Stanley Tucci, Rhys Ifans, Harris Dickinson, Djimon Hounsou és Aaron Taylor-Johnson
  • Premier december 23-án a mozikban

A hosszú szériák lendületét általában megtöri, amikor a szerző mellék- és előzménytörténetek készítésébe vág bele. A King’s Man esetében kicsit más a helyzet. A 2014-es első epizód ugyan hatalmas siker lett és beindította Taron Egerton karrierjét, a folytatás csalódást okozott. Utóbbihoz képest A kezdetek címet viselő, a kémhálózat születését bemutató opusz színt és lendületet hozhat a csiga tempóban növekvő franchise-ba. Erre annál inkább szüksége van a sorozatnak, hogy az író-rendező Matthew Vaughn elég lassan halad a fő trilógia záródarabjának készítésével, miközben kollégái elmondása szerint további hat King’s Man epizódot tervez.

mv5bzduzn2zkodqtnte2ny00zte3ltg0mdatoteyzjcwywe5njhmxkeyxkfqcgdeqxvymteymjm2ndc2v1.jpg
(A kép forrása: IMDB)

Magyar előzetese után újabb ígéretes trailer érkezett a Ralph Fiennes, Gemma Arteton, Matthew Goode, Stanley Tucci, Rhys Ifans, Harris Dickinson, Djimon Hounsou és Aaron Taylor-Johnson nevével fémjelzett műhöz. A századelőn játszódó történet főhőse Orlando oxfordi herceg, aki a brit kormányt megelőzve ismeri fel, hogy létre kell hozni egy nemzetközi egyensúlyt védő titkosszolgálatot. Magyarországon december 23-án debütál a film, a bizarr CGI-kutyával és a Mátrix: Feltámadásokkal egy napon.