• Csütörtökön debütál mozikban a Nincs idő meghalni
  • A producerek megköszönték az elköszönő Daniel Craignek, hogy megvillantotta Bond lelki oldalát
  • Elmondták, hogy 2022-ig nem is keresik a brit színész utódját

Csütörtökön mozikba kerül a jubileumi, huszonötödik James Bond epizód, ami egyben Daniel Craig utolsó 007-es szerepe is lesz. Természetesen jó ideje zajlik az esélylatolgatás, hogy ki lehet majd a brit színész megfelelő utódja. Felmerült például egy női titkosügynök lehetősége, bár a készítők aligha formálnának át egy ilyen régi, bejáratott karaktert (a spin-off lehetősége viszont egyáltalán nem kizárt, amire pont a Nincs idő meghalni ügynöknői adhatnának lehetőséget). Daniel Craig egyébként, miután könnyes búcsút vett a produkciótól, elmondta, hogy Bondot megőrizné férfi karakternek.

Barbara Broccoli, a franchise producerének friss nyilatkozata alapján azonban egyelőre kár is találgatni. A BBC Radio 4-nek adott interjújában kijelentette, hogy 2022-ig nem fog gondolkodni azon, hogy ki követi majd Craiget a főszerepben. „Azt akarjuk, hogy Danielnek legyen ideje ünnepelni” – mondta, majd köszönetet mondott a színésznek amiért általa lehetőség nyílt felfedezni Őfelsége legkiválóbb ügynökének mélységeit, lelki életét. Michael G. Wilson producer pedig hozzátette, hogy nem lesz egyszerű pótolni Craiget.

mv5bmmi2odywm2utnjk0mi00m2nmlwe3yzmtyzdkoweyngm2ymeyxkeyxkfqcgdeqxvynty3mty3mzev1.jpg
(A kép forrása: IMDB)

A Cary Joji Fukunaga (A törvény nevébenA mániákus) rendezésében és Daniel Craig, Ralph Fiennes, Ben Whishaw, Christoph Waltz, Naomie Harris és Léa Seydoux főszereplésével készült Nincs idő meghalni a széria történetének eddigi leghosszabb epizódja lesz a maga 163 percével. A történet szerint a 007-es már visszavonultan él Jamaikán, amikor régi CIA-s barátja, Felix Leiter megkeresi, hogy segítsen kiszabadítani egy elrabolt tudóst. A zenét Hans Zimmer komponálta.