• 10 év után lecseréli Sonic hangját a Sega
  • Roger Craig Smith tegnap köszönt el a rajongóktól

Idén ünnepli harmincadik születésnapját a Sonic the Hedgehog, így aligha meglepő, hogy a Sega jó néhány bejelentéssel készül erre az évre. Úgy tűnik azonban, hogy a karakter számára is egy új kezdet lesz 2021, Roger Craig Smith ugyanis a Twitteren elköszönt a rajongóktól: mostantól nem ő fogja kölcsönözni a hangját a szuperszónikus sündisznó számára.

uj-hangot-kap-a-sega-kabalaja-sonic.jpg

A színész szó szerint nem árulta el, hogy miről van szó, csak egy kép, egy süni emoji és szavak formájában utalt arra, hogy 10 év után távozik, így a pontos részletek nem ismertek, az azonban biztos, hogy az idei évtől kezdődően más fogja megszólaltatni a Sega kabaláját a játékokban.

Hogy ki lesz az utód, azt nem tudni, nem kizárt azonban, hogy a hőst a Sonic, a sündisznó filmben megszólaltató Ben Schwartz fogja átvenni Sonicot, ezzel is közelebb hozva egymáshoz a videójátékos ás a mozis karaktert – már csak azért is, mert érkezik ugyebár a film második része is. Konkrétabbat azonban majd csak a következő játék bejelentésekor fogunk tudni, addig be kell érnünk ennyivel.