• Kiadói divíziót nyitott a Telltale Games
  • A Telltale Publishing első projektjét egy külső csapat végzi, melynek címét még nem hozta nyilvánosságra a cég
  • Két screenshot azonban már a Twitter-csatornán landolt belőle
  • The Wolf Among Us teszt

A Telltale Games elképesztően produktív csapat, lassan számon tartani is nehéz, hogy egyszerre hány programon dolgoznak, hiszen ott az új Batman kalandjáték, a The Walking Dead soron következő harmadik évada, a háromrészes Michonne miniszéria, az idén tovább bővülő Minecraft: Story Mode, a Game of Thrones második évada, vagy éppen a 2017-re időzített titokzatos Marvel-projekt.

A stúdió ennek ellenére sem üldögél a babérjain, és a jelek szerint máris egy újabb videojáték bejelentésén tüsténkedik. Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy az újabb cím fejlesztését már nem tudta belsős erőforrásokból megoldani a cég, ezért létrehozták a stúdió kiadói részlegét Telltale Publishing néven, az első, idén debütáló projekt elkészítését „egy partnercégre” bízták, a Twitterre pedig már fel is töltötték a valamiféle horrorjátéknak tűnő program első ízelítő screenshotjait.

A két felvétel nem túlságosan árulkodó, bár a nyomasztó hangulat azért átjön az elhagyatott rönkház, és a minket egy autó véres ablakán keresztül bámuló, kivehetetlen figura képein. Az első tippek szerint a Telltale a Fables képregényeken alapuló 2013-as The Wolf Among Us-t szeretné folytatni a második szezonnal, de ezt még nem erősített meg a stúdió. Kíváncsian várjuk a megfejtést.