• Felfrissített grafikusmotoron dolgozik a Telltale
  • Elsőként a Batmanben mutatkozik be
  • Az eddigi legnagyobb fejlődést ígérik
  • De nem forradalmi technológiát eszeltek ki

Abban azt hiszem, mindenki egyetért, hogy a Telltale Games játékai, a vizuális találás terén, legalább egy generációs lemaradásban van. Ez persze addig nem feltétlenül probléma, ameddig szórakoztató kalandokat kapunk, de egy bizonyos ponton már zavaró a robotszerű mozgás és a faarcok, főleg ha valamilyen drámai pillanatról van szó. Szerencsére ez változni fog,

A JÖVŐBEN SZEBB TELLTALE JÁTÉKOKAT KAPUNK!

„Nagyon sok új technológiát fogtok látni a Batmanben és a jövő Telltale játékaiban. Sok mérnökünk van, akik új renderelési technológiákon dolgoznak -- nem fotorealisztikus, de nagyon menő, és sokkal jobb, mint amit a múltban láthattatok tőlünk. Ez továbbra is egy Telltale játék, de a múltban látottaknak egy evolúciós lépése lesz, és egy sokkal nagyobb ugrás, mint eddig bármikor.” -- mondta Kevin Bruner, a Telltale Games társalapítója.

Szóval, nem forradalmi, a Cryteket megszégyenítő grafikát kapunk, de jelentős fejlődésre azért számíthatunk, és ez jó hír, ennem ugyanis már rég itt volt az ideje, és így most van még egy ok, amiért várni lehet a Telltale-féle Batman játékot. Erről további részleteket itt tudhatsz meg.

Megtudtuk továbbá egy apró, de azért érdekes információt: a Telltale Games a Walking Dead első szezonja során 70 főt foglalkoztatott, ma viszont már 350 alkalmazottjuk van. Ez persze nem csoda, tekintve, hogy egyszerre több projekttel is foglalkoznak, csak eddig nem igazán beszéltek a stúdió méretéről.