A mai csodálatos reggelen arra ébredtünk, hogy a Bandai Namco egy szekérderéknyi új képpel halmozott el bennünket, amelyek egytől-egyig a készülő PS4/PS Vita exkluzív játékukból, a Sword Art Online: Hollow Realizationből származnak. Kedves tőlük, nemde bár?

Elsősorban az dobogtathatja meg a szívünket, hogy visszatért Argo, aki még egyszer, utoljára csatlakozik Kiritóhoz és díszes kompániájához a kalandokban. A képek e mellett bepillantást engednek az Emotion Void System névre keresztelt rendszer működésébe, amely folyamatosan monitorozza a karakterek érzelmi állapotát, és ez alapján alakítja a harci teljesítményüket.

Végül, de nem utolsó sorban pillantást vethetünk még három főellenségre is, akik a rendkívül beszédes és félelemkeltő Summon the Fate Dominator, Abyss the Imperial Taurus, és Grand Admiral Taurus neveket kapták. Higgyétek el, még a nevek leírásakor is borsódzott a hátam!

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

A Sword Art Online: Hollow Realization egyébként október 27-én kerül a boltokba Japánban, a fent említett konzolokra, majd nem sokkal később a nyugati világban is.