• A héten Titanfall patch érkezik
  • PC-re és Xbox One-ra jön
  • 4 fős kooperatív móddal és rang alapú meccsekkel bővül
  • További javítások is várhatók

Még ezen a hétvégén új frissítéssel bővítik a Titanfallt PC-n és Xbox One-on -- jelentette be a Respawn Entertainment. Az érkező patch az eddigi legnagyobb bővítésük lesz, közel akkora, mint egy DLC, és számos meglepetést tartogat a játékosok számára. Ezek között találunk hozzáadott játékmódokat, mint például egy 4 fős kooperatív hordamód, ahol társainkkal karöltve kell legyőznünk a hullámokban érkező ellenfeleket. Célunkat lövegeket használva és lőszeres ládákra vadászva érhetjük el.

Egy másik nagy újdonság a rang alapú meccsek megjelenése, ami bétafázisban lesz elérhető egészen a hónap végéig. A fejlesztők tervei szerint minden játékost „rang chippel” látnak el, amely „lépésszámlálóként” fog működni, és méri a haladásunk mértékét. Használata nem kötelező: ha úgy döntünk, akár ki is kapcsolhatjuk ezt a kelléket. Ezzel a rendszerrel bármilyen térképen vagy módban szintet léphetünk, tehát a Titanfall nem kötelez senkit arra, hogy egy megadott pályán bizonyítson, mint ahogy azt más játékok esetében tapasztalhattuk.

A patch számos javítást és fejlesztést is magában hordoz: a minitérkép mostantól teljes képernyőn is elérhető lesz, a Capture the Flag mód izgalmait „hirtelen halál” hozzáadásával fokozzák, valamint hét teljesen új Titan jelvény is helyet kapott a javításban.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!