• Ma karbantartás miatt álltak a Star Wars: Battlefront szerverei
  • Az új patch számos hibát és egyensúlyi problémát javít
  • Új pálya és új küldetés is bekerült a programba
  • A Battle of Jakku DLC immár a játék szerves része

A mai nap a különböző platformokon idei-óráig állhat a Star Wars: Battlefront, ugyanis szerverkarbantartást végez a DICE. De, ha minden igaz, mire ez a hír kikerül, ennek már véges is, ha meg mégsem, akkor emiatt nem tudtok játszani.

A hír fontosabb része, hogy ma egy nagyobb frissítés válik elérhetővé, ami legfőképpen hibák tömegét javítja ki, illetve módosít kicsit a fegyverek, járművek (különös tekintettel az A-szárnyúra), a spawn és Star Cardok egyensúlyán. A teljes listát ide kattintva nézhetitek meg. Viszont emellett a játék tartalma is kibővül némileg.

A Battle of Jakku DLC immár a játék szerves részévé válik, nem kell külön letöltenünk – a merevlemezen lévő, különálló változatot így törölhetjük. Emellett új pályát kap a Walker Assault, a Supremacy, a Turning Point, a Blast, a Fighter Squadron, a Drop Zone és a Heroes vs. Villains játékmód – ez lesz a Twilight on Hoth.

Új küldetéssel, a Survival in the Ice Cavesszel bővül a Survival Missions játékmód. A Turning Point mód immár játszható a Jundland Wastes, a Forest of Endor, az Outpost Beta és a SoroSuub Centroplex térképeken is.

Bekerült a játékba a GNK Droid vagy Gonk Droid – az a két lábon sétáló kuka. A zene immár az egész játékban kikapcsolható, megkaptuk a Film Grain effektet (végül is a HD képek világában miért ne vágyhatnánk szemcsés képre?) és a játék creditlistáját is update-elték, ha véletlen valakinek nem tűnnének fel az új nevek azon a bitang hosszú listán.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!