• A DC újabb filmjeinek sikere nyomán szakítana korábbi sötét stílusával
  • A Flash-t alakító Ezra Miller inkább megtartaná a képregények borúsabb tónusát, ezért alternatív szkriptet rendelt
  • A sokadik távozó direktor után most Andy Muschiettit (Az 1-2.) szerződtették a rendezői székbe

Bár nagyon úgy tűnt, hogy a Zack Snyder és Christopher Nolan korábbi borongós stílusát felváltó új DC-filmek, a Wonder Woman, az Aquaman és a Shazam! kijelölték a Warner igazgatása alatt álló stúdió útját, az évek óta ígért Flash mozi mégsem akaródzik megszületni. Ennek persze Ezra Miller is lehet a gátja, aki inkább a képregények sötét tónusát látná viszont a filmekben is.

the-flash-justice-league-1.jpg

Több távozó rendező után nemrég alkotói nézeteltérések miatt kiszállt a produkcióból a vígjátékspecialista Daley-Goldstein páros is, mostanra viszont Andy Muschietti személyében remélhetőleg megtalálták a végleges direktort. Hivatalos bejelentés ugyan egyelőre nem érkezett, az Az-filmek rendezője viszont egy Fandangonak adott interjúban kerek perec kijelentette, hogy ő dolgozik tovább a projekten. (Egyébként gyönyörű emberi történetnek minősítette a Flash-t és azt elárulta, hogy nem tervezi horrorisztikus irányba fordítani a sztorit.)

andy-muschietti.jpg

Muschietti szerződtetése orvosolhatja a felmerült problémákat, hiszen az amerikai filmkészítő korábbi munkáiban már bizonyította, hogy ügyesen vegyíti a sötét (sőt esetében horrorisztikus) és a humoros, könnyed pillanatokat. Az egyetlen bökkenő már csak az lehet, hogy Miller Grant Morrisonnal az oldalán saját szkirpt írásába fogott. A forgatás egyébként a színész egyéb elfoglaltságai miatt legkorábban 2020 őszén kezdődhet.