• A Warner könnyedebb szuperhősfilmeket szeretne látni a jövőben, ezért igazolták a vígjátékspecialista Daley-Goldstein rendezőpárost
  • Ezra Miller inkább megtartaná a képregény borúsabb stílusát, ezért alternatív szkriptet rendelt
  • A Warner végül két forgatókönyv közül fog választani
  • Miller egy nem kedvére való szerep miatt valószínűleg nem hosszabbítaná meg lejáró szerződését

Épp csak beindult DC szekere, a már így is sokat csúszó Flash mozi körül újabb nehézségek támadtak. A stúdió a Wonder Woman és az Aquaman sikeréből kiindulva könnyedebb filmeket szeretne látni a jövőben. Ennek jegyében készült a Shazam! és ezért szerződtették a vígjáték-specialista John Francis Daley-Jonathan Goldstein rendezőpárost a Flashpointhoz. Villám megformálója, Ezra Miller azonban merőben másként képzeli el a címszereplő kalandjait.

A színész a képregényhez illő borúsabb stílust preferálná, ezért már fel is kérte az eddig főként animációs produkciókon dolgozó Grant Morrisont, hogy írjon egy alternatív szkriptet. A Warner belement a játékba, és végül a rendezők és Millerék forgatókönyve közül fog választani. Ám döntésük súlyos következményekkel járhat, Miller szerződése ugyanis hamarosan lejár és egy nem kedvére való szerepért aligha hosszabbítaná meg azt. Az újabb casting miatt pedig tovább csúszna a forgatás.

flashpoint0.jpg