• Az osztott képernyő csak lokálisan lesz elérhető konzolokon a Missions módban
  • A Missionsban on- és offline is játszhatunk botok ellen
  • 60 fps garantált, bár nem tiszta, mely platformokon
  • Nyolcnál több pálya, és bolygónként kettőnél több térkép lesz az induláskor

A Star Wars Celebration végeztével sem maradunk Battlefronttal kapcsolatos hírek nélkül. A DICE volt olyan rendes, hogy megválaszolt néhány rajongói kérdést Twitteren, aminek hála árnyalódott kicsit a kép a következő Star Wars-játékkal kapcsolatban.

Először is, mint korábban kiderült, nem lesz hagyományos egyszemélyes kampány, ám ez nem jelenti azt, hogy nem szólózhatunk. Ha egyedül szeretnék háborúba indulni a messzi-messzi galaxisban MI irányította ellenfelek, azaz botok ellen harcolhatunk majd – ahogy az előző két Battlefrontban. Ezek a botok a Missions nevű módban lesznek elérhetőek, de nem csak offline, hanem online is, ez esetben barátainkkal kooperálva ütközhetünk meg velük.

És ha már multi, szóba került az osztott képernyő, amiről szintén hallhattunk korábban. Plusz információ ezzel kapcsolatban, hogy szintén csak a Missions módban lesz elérhető, és sajnos csak lokálisan, sőt, csak PS4-esen és Xbox One-on.

Ha ettől elszontyolodtatok volna, akkor legyen a végére két jó hír. Először, a játék 60 fps-sel fog futni – üröm az örömben, hogy nem derült ki, melyik platformokra vonatkozik ez, remélhetőleg mindegyikre. Másodszor, bár az előzetes információkban csak nyolc pályát említettek, ennél több lesz a játékban a startnál, és az egyes bolygók kettőnél több térképet tartalmaznak majd.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!