• Október 26-án debütál az HBO GO-n a Gossip Girl folytatása
  • Az eredeti sorozat 6 évadja is elérhetővé válik aznap szinkronnal
  • Betekintést nyerünk a New York-i elit tinik botrányos hétköznapjaiba

Miközben a hazánkban jövő ősszel debütáló HBO Max a Szex és New York feltámasztásán dolgozik, az anyacsatorna leforgatta a Jóbarátok újraegyesülő show-t, az HBO GO kínálatában pedig október 26-án debütál – a Maxen már elérhető – Gossip Girl reboot széria. Utóbbi európai premierjének apropóján az eredeti sorozat összes évadja is felkerül aznap magyar szinkronnal a streamingszolgáltató kínálatába (az első szezon nyitánya már most látható).

gossipgirl2021.jpg
(A képek forrása: HBO)

Gossip Girl – A pletykafészek

A kétezres évek népszerű tiniprodukciója olyan sztárokat indított útjára, mint Blake Lively (A zátony, Vadállatok, Tolvajok városa), Leighton Meester (Hétmérföldes szerelem, A bíró), Penn Badgley (Te, Könnyű nőcske), Chace Crawford (A Fiúk, Alkalmi) vagy Ed Westwick (BlöffWhite Gold). A hat évad során kiváltságos manhattani fiatalok botrányokkal tűzdelt életébe nyertünk betekintést egy jól értesült blogger, Pletykacica közösségi oldalán keresztül.

image001ujggirl.jpg

Gossip Girl – Az új pletykafészek

A 2021-es reboot tíz évvel azután veszi fel a fonalat, hogy Pletykacica weboldala megszűnt. Azóta új generáció érkezett az Upper East Side-i magániskolába, akiknek izgalmas, de botrányos hétköznapjait még inkább megfigyelik, mint elődeikét. Képet kaphatunk a helyi elitről, valamint bemutatják az alkotók, hogy mennyit változott a New York-i miliő egy évtized alatt.