• Az európai filmtörténet egyik legelismertebb rendezője, Werner Herzog (Aguirre, Isten haragja) is csatlakozott a stábhoz
  • A főszerepeket Pedro Pascal (Trónok harca), Bryce Dallas Howard (Jurassic World) és Nick Nolte (48 óra) játsszák

Bár a Making Star Wars nemrég egy titkos felvételt is készített a The Mandalorian dél-afrikai forgatásáról, akárcsak a Cassian Andorról szóló sorozatot, a Disney+ nyitányára időzített szériát is nagy titkok övezik. Ez persze ilyen impozáns stáblista mellett érthető is. Az igazi szuperprodukcióként készülő sorozat showrunnere Jon Favreau (Vasember), a rendezők között pedig ott van Taika Waititi és Dave Filoni.

best-werner-herzog-movies-list-watch-read-3768faf5-0581-40be-89c6-42085e5f71ff.jpg

Az amúgy sem gyenge névsor most egy igazi nagyágyúval bővült, a Disney ugyanis bejelentette, hogy az európai filmtörténet egyik legelismertebb rendezője, Werner Herzog is csatlakozott a stábhoz. A hetvenhat éves művész nevéhez olyan filmek fűződnek, mint az Aguirre, Isten haragja és a Nosferatu. Hogy a Pedro Pascal (Trónok harca, Narcos), Bryce Dallas Howard (Jurassic World) és Nick Nolte (48 óra) nevével fémjelzett színészgárdával színvonalas munkát végeznek majd, nem kétséges.