• Állítólag Super Smash Bros. jellegű címen dolgozik a Warner Bros.
  • A játék az legújabb részletek szerint free-to-play lesz

Pár napja bukkant fel a pletyka, miszerint a Warner Bros. is szeretné meglovagolni az olyan különböző univerzumok ikonjait egymásnak eresztő játékok sikerét, mint a Super Smash Bros.-sorozat, vagy épp a nemrég megjelent Nickelodeon All-Star Brawl. A játék létezését a VenturBeat munkatársa, Jeff Grub is megerősítette, aki most újabb részletekkel jelentkezett a valószínűleg Multiversus néven futó projektről.

multiversus2.jpg

Ezek alapján a játék free-to-play lesz, későbbi harcosai pedig DLC-ként lesznek megvásárolhatók, melyekből az első nem más lesz, mint...LeBron James. Az új részletek mellett az alábbi kép is kiszivárgott a játék első karaktereiről, ami alapján nem csak Batman és Gandalf, de olyan sorozatok szereplői is a ringbe lépnek majd, mint a Kalandra fel!, a Steven Universe és a Rick és Morty.

multiversus.jpg

A karakterek ikonjainak sarkában látható szimbólumok szerint a harcosok adottságaik alapján különböző kategóriákba lesznek sorolva, bár Grubb forrása azt is hozzáteszi, hogy a játék eléggé "olcsó" hatást kell, így hiába hangzik bíztatónak a koncepció lehet, hogy a végeredmény közel sem olyan lesz, mint remélnénk.