Eljött a hétvége, ami azt jelenti, hogy szokás szerint ideje vetni egy pillantást a PlayStation Store-ra: visszatérő rovatunkban ezúttal is összeszedtük nektek, hogy milyen új címek érkeztek a héten a PS4 online áruházába.

FIFA 20

Ha szeptember vége és foci, akkor új FIFA, így megy ez már évek óta. A virtuális futball szerelmesei idén is menetrendszerűen belevethetik magukat tehát az EA Sports játékába, mely a Volta képében egy teljesen új játékmódot kapott: ez nem más, mint az utcai / kispályás foci, amely régóta hiányzott már a repertoárból, most azonban visszatért.

Code Vein

A soulslike játékok szerelmesei örülhetnek, hiszen eléggé el vannak kényeztetve ezekben a hetekben, jó néhány stílusbeli cím érkezett mostanában. Most épp a Code Vein a soros, mely egy vámpíros háttérsztorival átitatott poszt-apokaliptikus világban hozza el számunkra a könyörtelen akció-RPG játékmenetet a Bandai Namco tálalásában.

Contra: Rogue Corps

Jó ideje nem hallatott már magáról a Konami klasszikusa, a Contra, a run and gun akciójáték azonban most visszatért a Contra: Rogue Corps című epizóddal, amely kronológiailag a sorozat harmadik és negyedik része között játszódik. Az egyszemélyes darálás mellett kétfős online, illetve négyfős lokális kooperatív játékra is van lehetőségünk benne.

Tropico 6

A Tropico 6 nem újdonság, hiszen a Limbic Entertainment szimulációs játéka még tavasszal jelent meg PC-re, most azonban már konzolon is kiopróbálhatjuk, milyen lehet egy banánköztársaságot menedzselni. Ideje tehát belebújni az El Presidente bőrébe, és irány a karibi térség!

További megjelenések

Szokás szerint most is akad néhány kisebb indie cím, amikből még válogathattok - íme a PS Store-ba felkerült összes többi játék a mostani hétről.

ps-store-fifa-20.jpg