A tavalyi évben indult akció sikere után idén újra a segítségeteket kérjük, hogy a videojátékos közösség erejével tegyünk jót! A Konzol Karácsony keretén belül 2019 február 10-ig az alábbi oldalon lehet PayPalen keresztül pénzt küldeni, melyet a Bátor Tábor javára gyűjtünk.

A dolog a következőképp működik: minden 500 Ft felajánlás egy darab virtuális tombola szelvényt jelent. Értelemszerűen 1000 Ft két darabot, 2000 Ft négy darabot és így tovább, egészen a maximális 25 darabig (a jó matekosok már rávágták, igen, ez 12.500 Ft). Barátaink, a Cenega Hungary, a SAD Games, a Zoink és az Image & Form Games egy rakás játékot és játékos relikviát ajánlott fel, melyeket az adakozók közt sorsolunk ki februárban.

Fontos: a PayPal elvileg minden esetben kér egy email címet az utaláshoz. Nagyon hasznos, ha ez pontos, élő cím, illetve ha valami miatt mégse kérne, akkor az utalás közleményében megadtok egyet, hiszen a nyertesekkel így tudunk majd kapcsolatba lépni. Amennyiben úgy érzitek, hogy sehogy se sikerült az email címet rögzíteni, úgy vegyétek fel velünk a kapcsolatot (facebook, twitter dm, telegramon, discordon, de akár emailt is írhattok) és megoldjuk a dolgot!

batortabor.jpg

És ez még nem minden, van néhány egyéb meglepetés is a tarsolyunkban, melyekről később, külön fogunk információt közölni!