A játékszabály: ahhoz, hogy részt vehess a játékban, nem kell mást tenned, mint csatlakozni a Facebookon lévő PC Guru csoporthoz, majd készíteni egy fotót a PC Guru-gyűjteményedről, amit aztán fel kell töltened a Guru csoport galériájába.

GURU Extra ***A hírek popupjaA nyeremény: legújabb játékunkban egészen új vizekre evezünk a nyeremények terén, hiszen ezúttal nem póló, nem BattleForge lapcsomag, hanem egy jópofa és hasznos kis hardver kerül kisorsolásra. A szerkesztőség által a legjobbnak ítélt szerencsés  képfeltöltő egy Microsoft LifeCam VX-800-as webkamerával lesz gazdagabb. A kamera fekete-fehér színben pompázik, masszív talppal és beépített mikrofonnal rendelkezik, maximális felbontása 640x480 pixel, és természetesen minden rendszer alatt tökéletesen működik, ideális videochathez és videotelefonáláshoz is.

A játékról: a kép feltöltésének utolsó határideje 2010. február 21. A szerkesztőség február 22-én fogja kiválasztani a nyertest. Fontos tudni, hogy nem a gyűjtemény mérete a meghatározó, hanem a kreativitás. Tehát már egy öt darabos Guru-csomaggal is lehet kiválasztott az ember, a lényeg az, hogy a fotó legyen meghökkentő, érdekes vagy vicces. Szóval érdemes ötletelni a kép elkészítése előtt. Sok sikert mindenkinek!

(Ha még nem vagy Facebook tag, akkor csak ide  kell kattintanod a csatlakozáshoz, majd ide  ahhoz, hogy tagja légy a PC Guru csoportnak.)