• Novemberben visszatér a Hellgate: London
  • Az egyjátékos módra koncentrálnak a készítők
  • Hellgate: London teszt

Egy kis történelem: 2007-ben jelent meg a Flagship Studios online akciójátéka, a Hellgate: London, amiben a Földet ellepték a különféle démonok, az emberiség maradékának ezért eléggé küzdelmessé vált a mindennapi élet. Az MMO sok gonddal küzdött, de még így is szert tett egy kisebb rajongói közösségre.

Azonban a Flagship 2008-ban pénzügyi okokból bezárta kapuit, az IP pedig átkerült a koreai székhelyű HanbitSoft-hoz. A kiadó 2011-ben visszahozta az élők sorába a játékot Hellgate: Resurrection címen, megannyi új tartalommal, megannyi javítással.

2016-ban Hellgate: Global címen próbálta kicsit felrázni a feledésbe merült programot, ehhez járt a Hellgate: Tokyo kiegészítő és a Hell Mode nehézségi fokozat. A megújuláson a HanbitSoft egyik fejlesztőcsapata, a Redbana Corporation dolgozott, ám a két cég között a kapcsolat 2016-ban megszakadt, így a Hellgate: Global támogatását megszűntették.

Most viszont visszatér a Hellgate: London, derült ki a Steamre felkerült adatlapból. A november 15-én (újra) megjelenő játékot továbbra is a HanbitSoft gondozza és a T3 Entertainment végzi a fejlesztési munkálatokat. Az új változat leginkább az egyjátékos élményre fókuszál, így megkapjuk a Hellgate: Tokyo 2.0-ás verzióját, és lesz prémium támogatás is.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!