A folytatások korát éljük, ami nem csak a tesztjeink között, de a bemutatóink sorában is felfedezhető, hiszen számos, korábban igen nagy sikert arató játék következő részéről van szerencsénk lerántani a leplet számotokra. Készül a Force Unleashed második része (címlapsztori!), a lengyel csoda, a Witcher következő epizódja (Assassins of Kings), illetve a Ghost Recon-széria legújabb fejezete, a Future Soldier. Persze igyekeztünk friss IP-kről is információt szerezni, így olvashattok a Bethesda új akció-szerepjátékáról, a Hunted: The Demon's Forge-ról is.

Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier JátékképekHunted: The Demon's Forge JátékképekTom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier Játékképek

Ahogy írtuk, tesztjeink között is akad folytatás bőven, konkrétan az alábbi címeket vettük tüzetesen górcső alá a gépeinken:

  • Splinter Cell: Conviction
  • Dragon Age: Awakening
  • Just Cause 2 (amit most meg is nyerhettek!)
  • Theatre of War: Kursk 1943
  • Settlers 7: Paths to a Kingdom
  • GTA: Episodes from Liberty City
  • COD: MW2 - Stimulus Package

Persze ha mindez nem lenne elég, akkor itt van még a Prison Break játékátirata, a kamionos Rig 'n' Roll, a szintén ide sorolandó Tow Truck Simulator, a The Whispered World, és elsőként van lehetőségünk írni a Remedy új csodájáról, az Alan Wake-ről. Mindent egybevéve pedig 16 teszt vár titeket a rovat hasábjain.

Alan Wake JátékképekSplinter Cell: Conviction JátékképekThe Settlers 7: Paths to a Kingdom Játékképek

PC Guru Extra rovatunkban érkezik a Katonák voltunk cikk, amelyben elmeséljük, milyen is volt villámkiképzésünk a Magyar Honvédségnél, illetve olvashattok egy cikket a játékban tapasztalható halálokról az Akadémiai Újságírói Díjban részesült Stöki tollából.



Hardverfronton teszteltük az nVidia GeForce GTX 470-et és 480-at, kipróbáltuk az iPadet és egy nagyobb írás keretében kielemezzük, hogy mire kell hatványozottan odafigyelni, hogyha tápot vásárolunk a gépünkbe.

DVD mellékletünkön a teljes játék a Euro Truck Simulator (magyar nyelven), és természetesen számos videoteszttel is találkozhattok: Starcraft 2, Aliens vs. Predator, Command & Conquer 4, Dragon Age: Awakening, God of War 3, Just Cause 2, Metro 2033, Napoleon: Total War. Jó olvasást, jó játékot mindenkinek!