• 10-én jelenik meg a játék
  • A Vault Edition tulajok már lenyomhatták a sztorit
  • És nagy az egyetértés abban, hogy gagyi lett

Bár a Modern Warfare 3 hivatalosan ugyan csak november 10-én jelenik meg, az Activision úgy döntött, hogy jó ötlet, ha azok a játékosok, akik előrendelték a Vault Editiont (a legdrágább kiadás), korai hozzáférést kapnak a kampánymódhoz. Ez a terv viszont eléggé visszafelé sült el, mivel úgy tűnik, szinte mindenki csak rosszat tud mondani a kampányról és a többség egyetért abban, hogy a Call of Duty-széria egyik legunalmasabb, legrosszabbul megírt egyjátékos kampányáról van szó. A hozzászólások közül sokan a sztori rövidségét is kifogásolják, mivel sok játékos szerint három-négy óra alatt kipörgethető az egész, ami iszonyat kevés.

codkep2.jpg

A redditen KarmaPolice10 egyik legnépszerűbb hozzászólása szépen összefoglalja a helyzetet. Szerinte a nyitott kampányküldetések csak a lustaság álcájaként vannak jelen, nincs olyan epikus léptékük, mint az előző játékokban, a sztorimód pedig "alapvetően egy kampánynak álcázott szóló DMZ". Többek szerint az egész még rosszabb is, mint a Black Ops 3 kampánya, ami azért nem kis teljesítmény. A redditen rengeteg ehhez hasonló reakciót lehet találni, és bár kár, hogy a Modern Warfare 3 elmaradt az elvárásoktól, de legalább a Call of Duty-rajongótábor nagyon régóta most először ért valamiben 100%-ban egyet: abban, hogy a Modern Warfare 3 kampánya szimplán pocsék.

Vadonatúj missziókra és masszív többjátékos-élményre számíthatsz a Call of Duty: Modern Warfare 3-ban, amit most a kosárba dobhatsz a Konzolvilágnál!