Az E3 óta sok minden történt, a megjelent képek és videók alapján is az év egyik sikervárományos játéka készül a korábban a Crash Bandicoot-, illetve Jak & Dexter-szériáról elhíresült műhelyben. A szóló mód mellett ugye kapunk multit is, ennek zárt tesztjei már javában folynak, de ha minden jól meg, szeptember 30-án letölthető lesz egy többszemélyes demó is (szólista nem lesz), hogy aztán október 13-án nekivághassunk Nathan Drake újabb kalandjának (melyet még csak telepítenünk sem kell, ahogy azt július végén Christophe Balestra alelnök megerősítette, a kb. két gigányi HDD-helyet igénylő telepítés opcionális lesz).

Az igazi rajongók természetesen a gyűjtői kiadást fogják beszerezni, amely részben az ő kívánságuk alapján készült, hiszen a fejlesztők a Twittert segítségül hívva még márciusban megkérdezték őket, hogy kérnek-e ilyet, és mi legyen benne, ők pedig lelkesen válaszoltak is, ennek eredménye a múlt héten a holland NextGamer által napvilágra hozott pakk; egy csinos fémdobozt kapunk, benne gyűjthető képeslapokkal, két darab multis skinnel, hogy karakterünk pofásabb legyen, aranyozott fegyverekkel, amelyekkel az online csatákban villoghatunk (szó szerint), plusz egy XMB témával.

Uncharted 2: Among Thieves Gyûjtõi kiadás, egyéb képekUncharted 2: Among Thieves Gyûjtõi kiadás, egyéb képekUncharted 2: Among Thieves Gyûjtõi kiadás, egyéb képek

Mint korábban beszámoltunk róla, a fejlesztés laza húszmillió dollárba került, amely, tekintettel arra, hogy a játék az előző rész motorjára épül, sokakban felvetette a kérdést, mire is verték el a srácok ezt az irgalmatlan vagyont. Nos, napvilágot látott egy montázs, amely Katmandu a játékban szereplő és igazi arcát hasonlítja össze, és az alant látható képre kattintva csodálhatjátok meg. Gyorsan hozzáteszem, a bal oldali az Uncharted 2, ez némely esetben nem túl egyértelmű... Látszik, hogy a kaliforniai csapat a Sony leánya, hiszen mindent megkaptak ahhoz, hogy kihozzák a vasból a maximumot, a végeredmény pedig eléggé megdöbbentő. A hét közepén bizonyára még több bizonyítékot kapunk majd erre, elvégre nem kétséges, hogy a Sony vezércíme lesz ez a játék a Gamescom rendezvényén is.

Uncharted 2: Among Thieves Gyûjtõi kiadás, egyéb képek

Egyelőre elégedjünk meg a hivatalos E3-as videóval, sok kommentár nem kell hozzá, azt hiszem... (A kettő ugyanaz, csak a második japán nyelvű, én jól szórakoztam rajta).