Tűkön ülve várjuk már a május 10-ét, amikor is végre megjelenik az Uncharted 4: A Thief’s End. Ugyanakkor nem indíthatjuk majd el azonnal az akciójátékot amikor a birtokunkba kerül, ugyanis előbb szükséges lesz egy elsőnapi javítás letöltése, ami bizony termetes, hiszen 5 GB-nyi adatmennyiséget foglal magába, amit egy szűk adatátviteli sebességgel rendelkező felhasználónak bizony hosszú percekbe telik letölteni.

Pedig a Naughty Dognak lett volna ideje minden téren rendbe tenni a programot, hiszen többször elhalasztották már a premiert, legutóbb szinte az utolsó pillanatban április 26-ról május 10-re került át Nathan Drake újabb izgalmas bevetésének bemutatója. Akárhogy is, de a foltot ajánlott letölteni, hiszen a szokásos általános javítások és teljesítmény optimalizációk mellett egy rakás extra funkciót ad hozzá a játékhoz, így Photo módot, művészeti képekkel zsúfolt galériát, fegyverválasztó opciót, karakter skineket az egyjátékos kampányhoz, és bónusz játékmódokat is.

A patch tartalmát az AllGamesDelta nevű oldal Twitter-csatornáján osztotta meg, ők ugyanis már megkapták a stúdiótól a tesztpéldányukat, így nem kell aggódnunk, hogy esetleg arról a rakományról származik-e a lemezük, amelyiket az Egyesült Királyság felé ment lovasítottak meg ismeretlen tettesek.