Múlt héten derült ki, hogy az Uncharted mozifilm nem csak a játékok előzményeit fogja elmesélni, de a fiatal Nathan Drake szerepét az új Pókember, Tom Holland fogja alakítani. A fiatalember, aki amúgy pont holnap ünnepli huszonegyedik születésnapját, a Yahoo! Moviesnak árulta el, hogy Drake barátja és mentora, Victor „Sully” Sullivan is benne lesz a filmben. Mi több, még azt is felvázolta, hogy szerinte kik játszhatnák el eme két karaktert.

„Azt hiszem, Jake Gyllenhaal igazán király lenne. De néhány napja meglátogattam a Jurassic World 2 forgatási helyszínén a barátomat, aki amúgy a rendezője a filmnek (megj.: ez J.A. Bayona), és Chris Pratt is ott volt, akivel nagyon jó barátok lettünk az elmúlt hónapokban. Szerintem kiváló Sully lenne. Ha a film később játszódnak, Chris játszhatná Nathant, de így egy remek Sully-t kaphatnánk tőle, és imádnék vele dolgozni.”

Mindkét színész jó lenne a szerepre, ráadásul mindketten bizonyítottak már kalandor szerepben. Chris Pratt tulajdonképpen A galaxis őrzőiben és a Jurassic Worldben is ezt a fajta Han Solo/Indiana Jones figurát hozza, Gyllenhaal pedig egy másik játékadaptációban, az egész jól sikerült Perzsia hercege: Az idő homokja című filmben hozott kalandosabb szerepet.